Szobafestés - Családi Ház Építés, Kivitelezés, Felújítás, Generálkivitelezés

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Szobafestés

Vállalásaink
Munkáink túlnyomó többségét Szolnok és hetven kilométeres körzetében vállaljuk. A szobafestő munka széles vertikumát ajánljuk Önnek, az egyszerű tisztasági festéstől az igazán exkluzív festő munkákig!

Kérdése van? Kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot! Tel.:20/265-55-32


Szobafestés


Legyen szó csupán egy szobáról, Mi kifessük Önnek! Szükség esetén tanácsot adunk a szobák színeinek kiválasztásában, minden festésnél felmerülő kérdésére kielégítő választ nyújtunk, segítünk kiválasztani a megfelelő festéktípust. Válassza a szakmunkát festő és szobafestő munkákhoz, mert a legszebb eredményt így érheti csak el. Szobafestés és festőmunka igényes kivitelezéssel, gondosan és gyorsan.

Mit vállalunk:
Tisztasági festés
Lakásfestés
épületfestés
beázás utáni festés és javítás
penészedés megszüntetését
Stukkók és rozetták elhelyezését
Ereszdeszka festés
Korlát és kerítésfestés
Homolokzatfestés
Irodafestés
Tapétázás
Társasházi lépcsőházak felújítása
Lépcsőházak festése
Mennyi festék szükséges a festéshez, hogyan számolandó a felület?

Lakásfestés
Amennyiben házát, lakását szeretné kifestettni és festő szakembereket keres, állunk rendelkezésére.

25 éves festő szakmai tapasztalatunk a garancia arra, hogy a lakásfestés alkalmával, Mi körültekintően járunk el, figyelve a lakás berezési tárgyainak a megóvását. Festés mázolás tapétázás gyorsan, kielégítve az elvárásokat, amit egy festőtől kívánnak!

Miért válasszon minket?

25 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk a szobafestés, mázolás és tapétázás területén.
Munkáinkat szépen és prízen hajtjuk végre, ahogy egy festő szakembertől elvárható!
Miden munkánkara garanciát vállalunk.
A szobafestés ára nálunk megfizethető.
Mázolás

Repedezett a nyílászárón a zománcfesték? Megkopott a régi mázolás vagy besárgult a régi mázolás? Keressen minket bizalommal mázolás előtt, szívesen adunk tanácsot, mivel célszerű elkészíteni az új mázolást. Kerülje az Olcsó Jánosokat, mert a festő és mázoló munka végeztével sokkal többe fog kerülni Önnek, mintha egy szobafestő-mázoló szakemberre bízta volna az egészet.

Tapétázás
Tapétázás az egészen egyszerű fűrészporos tapétától, a minden igényt kielégítő velúrtapétátáig!

Szobafestés, festés, mázolás, tapétázás, Budapest


Kültéri falfestés, beltéri falfestés, homlokzatfestés Szolnok

Szobafestés Szolnokon folyamatos akciókkal várjuk hívását, rugalmas szobafestő csapatunkkal. Lakásfelújítás olcsón? Egy egyszerű szobafestés is sokat segíthet a felületen, vagyis a tisztasági festés. Aki hideg és párás helyiségben él annak a hő leadása is magasabb, így magasabb a meghűléses betegségek rizikója. Szobafestő munka után a maradék festéket hulladéklerakóban helyezze el! A falfestés árát, nem csak a festendő felület határozza meg, sokkal inkább a munkára fordított idő. Más anyagok szükségesek a kültéri falfestéshez, illetve a beltéri falfestéshez.

Diszperziós festés

A diszperziós festékekkel történő szobafestés a legelterjedtebb hazánkban. A diszperziós festéknek két változata ismert. A fényes, és a matt. Könnyű vele dolgozni, az ára nem magas. A fűrészporos tapéta átfestésére is kiválóan alkalmas. Fürdőszobákban nem ajánlom, mert gombásodás léphet fel. Tisztasági festés alkalmával előszeretettel alkalmazzuk a diszperziós festéket. A diszperziós festés nem kopik meg, mint a mészfestés, színtartó.


Beltéri falfestés lakásfestés Szolnok
Latex festés
Hazánkban is egyre felkapottabb, népszerűbb a latexfesték, illetve a latex festés. A latexfesték erős bevonatot képez a felületen, egyben rugalmas is marad. A latexfestékek megvásárolhatóak fényes, selyemfényű, és matt színben is. A latex festés nem tér el nagyban a diszperziós festéstől, viszont az anyagok mások. A latex festék mosható, ellenálló réteget képez.

Szobafestés festőmunka

Enyvesfestés és alkidgyantafestés
Az alkidgyanta alapú festék vízzáróak, víztaszító képességük közismert. Az eltávolítása nehezen oldható meg, viszont erős bevonatot képez. Felhasználási területe: vizes helyiségek, beázások utáni javítások javítása után. A felület előkészítése, tökéletes eljáráson kell hogy keresztül menjen. Nagy hátránya a latexfestésnek, hogy nem páraáteresztő. Az enyves festés a hagyományos festési technológiák közé sorolható, de csak kifejezetten száraz felületek esetén alkalmazható. Régi lakásokban használták elsődlegesen, mikor a falakat hengerezték a szobafestés alkalmával. Az enyves festék előnyére írható, hogy vízzel oldaható, viszont vizes helyiségekben az alkalmazását nem ajánljuk! Válassza a szakértelmet lakásfelújítás alkalmával!

Kérdése van? Kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot! Tel.:20/265-55-32

Homlokzatfestés - Várjuk közös képviselők és társasházak jelentkezését!
A szobafestéskor alkalmazott színek befolyásolják életünket. Válassza ki a megfelelő színt, mi praktikus, otthonos szobafestése befejezése után a lakásában. Szobafestéskor kérjen számlát minden esetben kivitelezőjétől, mert csak ez esetben lesz garanciája az elvégzett munkáról!

Számíthat ránk Szolnok megyében az alábbi városokban:

Abádszalók, Alattyán, Bánhalma, Berekfürdő, Besenyszög, Csataszög, Cibakháza, Csépa, Cserkeszőlő, Fegyvernek, Hunyadfalva, Jánoshida, Jászágó, Jászalsószentgyörgy, Jászapáti,
Jászárokszállás, Jászboldogháza, Jászdózsa, Jászfelsőszentgyörgy, Jászfényszaru, Jászivány, Jászjákóhalma, Jászkisér, Jászladány, Jászszentandrás, Jásztelek, Kenderes, Kengyel
Kétpó, Kisújszállás, Kőtelek, Kuncsorba, Kunhegyes, Kunmadaras, Kunszentmárton, Martfű, Mesterszállás, Mezőhék, Mezőtúr, Nagyiván, Nagykörű, Nagyrév, Óballa, Öcsöd, Örményes
Pusztamonostor, Rákóczifalva, Rákócziújfalu, Szajol, Szászberek, Szelevény, Tiszaigar, Tiszaszőlős, Tiszabő, Tiszabura, Tiszaderzs, Tiszaföldvár, Tiszagyenda, Tiszainoka
Tiszajenő, Tiszakürt, Tiszaörs, Tiszapüspöki, Tiszaroff, Tiszasas, Tiszasüly, Tiszaszentimre, Tiszatenyő, Tiszavárkony, Törökszentmiklós, Tomajmonostora, Tószeg, Túrkeve, Újszász, Vezseny

 
Copyright 2015. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz