KK Szerkezetépítő Kft.

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Engedje meg, hogy pár sorban megismertessem Önt cégünkkel.

A K&K Szerkezetépítő Kft. egy családi kisvállalkozásból alakult át, amely az építési munkák területén elsősorban a családi házak építési és felújítási munkálatai által vált ismertté. A szakértelmet megtartva, a megszerzett tapasztalatokat felhasználva, illetve tevékenységi köreinket kiszélesítve a K&K Szerkezetépítő Kft. tovább viszi a precíz munkavégzést, garantálja a megbízhatóságot, biztosítja a szerződésben vállalt határidők betartását. Széleskörű tevékenységünk az építőipar egész területén jelen van.

Vállalunk: lakás-ház építést, lakás felújítást, generál-kivitelezést, kőműves munkák teljes palettáját, falazás, fûtésszerelés, villanyszerelés, gázszerelés, vízvezetékszerelés, csatornázás, lakatos szerkezetek gyártása, vakolás, színezés, homlokzati hőszigetelés, burkolás,vízvezeték szerelést, vasbeton szerkezetek készítését, alapozás, betonacélszerelés, esztrich, térbeton, betonburkolat, ácsmunkák, állványozás, gipszkarton, tetőszerkezet készítést, ácsolást, tetőfedést, festés, mázolás, burkolás, lapostető szigetelés.

Vállalkozásunk határozott célja között szerepel, hogy Megrendelőink kifejezett és elvárt igényeit magas szinten elégítsük ki, és folyamatosan javítsuk versenyképességünket, kivitelezési és szolgáltatási tevékenységünk színvonalát.

Ha az Önök munkái és a mi célkitűzéseink, valamint felkészültségünk között összhangot talál, kérem, keressen megbízásaival.

Bizalmát szándékunk szerint pontos munkával, megbízható minőséggel kívánjuk meghálálni.
 
Copyright 2015. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz